| Roskilde Radikale Venstre

Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Kim Elmose

Digital udviklingsredaktør

Telefon60257330

Emailradikale@elmose.com

Formand Roskilde
Formand Roskildekredsen

Formand for Radikale Venstre i Roskilde. Social-liberal med tryk på social. Interesserer mig bredt politisk, men hjertet banker i særlig grad for EU-politik, socialpolitik og retssikkerhed, herunder beskyttelsen af borgernes privatliv.

Kommunalpolitik - 14.11.2017

Dokumentation: Radikale har drejet Roskilde i en grønnere retning i 2014-2017

Vi har i de seneste fire år med Jeppe Trolle i byrådet drejet kommunen i en mere klimavenlig retning: Investeringer i vindmøller, stop for aktier i olie og kul og flere penge til cykelstier samt 90 pct. økologiske madvarer i kommunens køkkener i 2025.

Læs mere
Kim Elmose

Kommunalpolitik - 29.10.2017

Ingen plakat-magtkamp men samarbejde i Radikale Venstre

I de kommende dage vil man i Roskilde se radikale kandidater, der piller hinandens plakater ned og sætter deres egne op i stedet. Dette skyldes ikke en brutal magtkamp om lygtepælene blandt de radikale kandidater, men tværtimod at samarbejdspartiet Radikale Venstre, på forbilledlig vis også deles om byens lygtepæle. Læs mere
Kim Elmose