Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Roskilde Radikale Venstre

Profil

Kim Elmose
Digital udviklingsredaktør
Tlf: 60257330
Formand Roskilde
Formand Roskildekredsen
Profil

Formand for Radikale Venstre i Roskilde. Social-liberal med tryk på social. Interesserer mig bredt politisk, men hjertet banker i særlig grad for EU-politik, socialpolitik og retssikkerhed, herunder beskyttelsen af borgernes privatliv.

Kommunalpolitik - 31.08.2017

Radikale påvirker Budget 2018 i en grøn og skolevenlig retning

Onsdag aften var der første behandling af budget for Roskilde Kommune i 2018. Bag budgettet står et flertal bestående af Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Konservative samt Venstre.

Radikale Venstre med Jeppe Trolle i spidsen fik flere solide forbedringer med i budgettet:

- Sikring af øremærkede midler til fremme af forhold for cyklister og andre bløde trafikanter i 2018 og 2019. Der er sat fem millioner kroner af næste år og seks millioner kroner i 2019.

Læs mere
Kim Elmose

Demokrati - 05.06.2017

Taler fra Grundlovsmøde på Café Pipers Hus

Folketingsmedlem Zenia Stampe slog fast, at dansk suverænitet og grundlov bedst sikres ved forpligtende internationalt samarbejde, mens byrådsmedlem Jeppe Trolle argumenterede for, at det grundigt debatterende kommunale demokrati er vejen frem - ikke lokale, bindende folkeafstemninger med ja eller nej til politiske spørgsmål. Læs deres taler.

Læs mere
Kim Elmose