Nyheder | Roskilde Radikale Venstre

Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Roskilde Radikale Venstre

Nyheder

Kommunalpolitik - 22.11.2017

Radikale bevarer mandat og platform for grøn og børnevenlig politik

Radikale Venstres Jeppe Trolle er blevet genvalgt med 799 personlige stemmer - og han har sikret fået vigtige pladser i Økonomiudvalget, Klima- og Miljøudvalget og Skole- og Børneudvalget i nattens konstitueringsforhandlinger. Derudover får han formandsposten i kommunes Klimaråd, hvor der udvikles visioner for Roskilde Kommunes klimapolitik. Læs mere
Kim Elmose

Kommunalpolitik - 14.11.2017

Dokumentation: Radikale har drejet Roskilde i en grønnere retning i 2014-2017

Vi har i de seneste fire år med Jeppe Trolle i byrådet drejet kommunen i en mere klimavenlig retning: Investeringer i vindmøller, stop for aktier i olie og kul og flere penge til cykelstier samt 90 pct. økologiske madvarer i kommunens køkkener i 2025.

Læs mere
Kim Elmose

Kommunalpolitik - 29.10.2017

Ingen plakat-magtkamp men samarbejde i Radikale Venstre

I de kommende dage vil man i Roskilde se radikale kandidater, der piller hinandens plakater ned og sætter deres egne op i stedet. Dette skyldes ikke en brutal magtkamp om lygtepælene blandt de radikale kandidater, men tværtimod at samarbejdspartiet Radikale Venstre, på forbilledlig vis også deles om byens lygtepæle. Læs mere
Kim Elmose

Kommunalpolitik - 20.10.2017

Radikale vil have læreraftale i Roskilde Kommune

Selvom der generelt er tilfredshed med næste års budget for Roskilde kommune, hvor vi i Radikale Venstre lykkedes med at få fokus på især den grønne omstilling, er det dog beklageligt, at det ikke var muligt samtidig at nå til enighed om en lokalaftale med lærerne i kommunen. Noget især Socialdemokratiet ikke vil støtte op omkring.

Læs mere
Kim Elmose

Kommunalpolitik - 31.08.2017

Radikale påvirker Budget 2018 i en grøn og skolevenlig retning

Onsdag aften var der første behandling af budget for Roskilde Kommune i 2018.

Læs mere
Kim Elmose

Demokrati - 05.06.2017

Taler fra Grundlovsmøde på Café Pipers Hus

Folketingsmedlem Zenia Stampe slog fast, at dansk suverænitet og grundlov bedst sikres ved forpligtende internationalt samarbejde, mens byrådsmedlem Jeppe Trolle argumenterede for, at det grundigt debatterende kommunale demokrati er vejen frem - ikke lokale, bindende folkeafstemninger med ja eller nej til politiske spørgsmål. Læs deres taler.

Læs mere
Kim Elmose

Kommunalpolitik - 26.04.2017

Generalforsamling: Nøgleordet for radikale er ansvarlighed

Vi står for økologisk ansvarlighed , social ansvarlighed og økonomisk ansvarlighed. Det slog byrådsmedlem for Radikale Venstre i Roskilde Jeppe Trolle fast på partiets generalforsamling mandag d. 24. april 2017.

Læs mere
Kim Elmose

Pressemeddelelser - 06.03.2017

Radikale støtter fortsat svømmehal i Roskilde Badet

Efter at have læst forvaltningens opsummerende notat vedrørende den nye pris for svømmehalsprojektet, har Radikale Venstre i Roskilde overvejet situationen nøje og besluttet, at vi fortsat kan bakke op om Svømmehalsudvidelsen ved Roskilde Badet i Bymarken

Læs mere
Kim Elmose

Kommunalpolitik - 18.02.2017

Indlæg fra R, SF og Enhedslisten: S i dobbeltspil om lærerne

Jeppe Trolle, Radikale; Birgit Pedersen, SF, Susanne Lysholm Jensen, Jonas Paludan og Henrik Stougaard, Enhedslisten i fælles læserbrev om den strandede læreraftale, hvor S har foregivet et - med på en aftale - og gjort noget andet; saboteret den bag linierne.

Læs mere
Kim Elmose

Pressemeddelelser - 22.01.2017

Radikale, Konservative og SF indgår valgteknisk samarbejde i Roskilde

Det Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti og Socialistisk Folkeparti i Roskilde Kommune har indgået en aftale om valgteknisk samarbejde. Aftalen har til formål at maksimere antallet af mandater samt undgå stemmespild ved kommunalvalget tirsdag den 21. november 2017.

Læs mere
Kim Elmose

Pages