Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Roskilde Radikale Venstre

Nyheder

Kommunalpolitik - 31.08.2017

Radikale påvirker Budget 2018 i en grøn og skolevenlig retning

Onsdag aften var der første behandling af budget for Roskilde Kommune i 2018.

Læs mere
Kim Elmose

Demokrati - 05.06.2017

Taler fra Grundlovsmøde på Café Pipers Hus

Folketingsmedlem Zenia Stampe slog fast, at dansk suverænitet og grundlov bedst sikres ved forpligtende internationalt samarbejde, mens byrådsmedlem Jeppe Trolle argumenterede for, at det grundigt debatterende kommunale demokrati er vejen frem - ikke lokale, bindende folkeafstemninger med ja eller nej til politiske spørgsmål. Læs deres taler.

Læs mere
Kim Elmose

Kommunalpolitik - 26.04.2017

Generalforsamling: Nøgleordet for radikale er ansvarlighed

Vi står for økologisk ansvarlighed , social ansvarlighed og økonomisk ansvarlighed. Det slog byrådsmedlem for Radikale Venstre i Roskilde Jeppe Trolle fast på partiets generalforsamling mandag d. 24. april 2017.

Læs mere
Kim Elmose

Pressemeddelelser - 06.03.2017

Radikale støtter fortsat svømmehal i Roskilde Badet

Efter at have læst forvaltningens opsummerende notat vedrørende den nye pris for svømmehalsprojektet, har Radikale Venstre i Roskilde overvejet situationen nøje og besluttet, at vi fortsat kan bakke op om Svømmehalsudvidelsen ved Roskilde Badet i Bymarken

Læs mere
Kim Elmose

Kommunalpolitik - 18.02.2017

Indlæg fra R, SF og Enhedslisten: S i dobbeltspil om lærerne

Jeppe Trolle, Radikale; Birgit Pedersen, SF, Susanne Lysholm Jensen, Jonas Paludan og Henrik Stougaard, Enhedslisten i fælles læserbrev om den strandede læreraftale, hvor S har foregivet et - med på en aftale - og gjort noget andet; saboteret den bag linierne.

Læs mere
Kim Elmose

Pressemeddelelser - 22.01.2017

Radikale, Konservative og SF indgår valgteknisk samarbejde i Roskilde

Det Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti og Socialistisk Folkeparti i Roskilde Kommune har indgået en aftale om valgteknisk samarbejde. Aftalen har til formål at maksimere antallet af mandater samt undgå stemmespild ved kommunalvalget tirsdag den 21. november 2017.

Læs mere
Kim Elmose

Kommunalpolitik - 20.11.2016

Jeppe og Jeppe i front for Liste B til KV17

Byrådsmedlem for Radikale Venstre siden 2014, Jeppe Trolle, blev enstemmigt valgt som spidskandidat for partiet på opstillingsmødet søndag d. 20. november. Som nr. 2 på listen blev Jeppe Fransson, politisk landsnæstformand i Radikal Ungdom, valgt.

Læs mere
Kim Elmose

Kommunalpolitik - 28.08.2016

Radikale leverer solide klimaforbedringer i Budget 2017

Radikale Venstres byrådsmedlem, Jeppe Trolle, indgik fredag aften aftale med Socialdemokraterne, SF, Konservative og Venstre om budget for 2017.

Læs mere
Kim Elmose

Kommunalpolitik - 22.08.2016

Budget 2017: Fart på cyklerne og ned med kød

Radikale Venstre går til budgetforhandlingerne med krav om bygning af supercykelsti - bl.a. fra Vindinge til Trekroner - en offensiv økologisk indkøbspolitik, hvor kødforbruget skal nedbringes og ansættelse af en koordinator for de frivillige flygtningeorganisationer.

Læs mere
Kim Elmose

Pressemeddelelser - 10.04.2016

Radikale i Roskilde i vækst trods national vælgerlussing

Medlemstallet vokser, og partiet har etableret sig som byrådets grønne kraft. Genvalg til Zenia Stampe der fører an nationalt i kampen for international solidaritet og dansk humanisme i Folketinget.

Læs mere
Kim Elmose

Pages